bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Waalcampus
september 2019

Uitnodiging

Op vrijdag 6 september zijn alle ouders van 14:00 tot 15:30 uur van harte welkom op Waalcampus. Om 14:00 uur geven de kinderen een indruk van wat ze de afgelopen week hebben ontdekt en gedaan. Daarna geven de kinderen een rondleiding door Waalcampus.

De opa's en oma's die ook nieuwsgierig zijn moeten helaas nog even wachten. Eind september mogen de kinderen hun opa of oma uitnodigen om te komen kijken. Deze uitnodiging volgt nog. 

Openingstijden

Sinds 2 september is Waalcampus open! Op Waalcampus hebben alle ouders gekozen voor een start- en eindtijd voor hun kind(eren). Vanaf vijf minuten voor de aangegeven starttijd mogen de kinderen naar binnen. Vanaf 4 jaar mogen de kinderen hun ouders bij de buitendeur gedag zeggen en zelf naar binnen gaan. Hiermee willen wij de zelfstandigheid stimuleren.

's Middags komen de kinderen om 14:00 en om 14:30 uur naar buiten. 

Hierbij de start- en eindtijden nog even op een rij:
vanaf 7:30 uur
vanaf 8:00 uur
vanaf 8:30 uur
vanaf 9:00 uur

tot 14:00 uur
tot 14:30 uur
tot 15:00 uur
tot 17:00 uur
tot 18:30 uur (de kinderen die er tot 18:30 zijn mogen tussen 17:00 en 18:30 opgehaald worden)

Tussen 14:30 en 15:00 krijgen de kinderen iets te drinken en fruit. Daarna kiezen ze voor opvang of onderwijs aanbod dat tussen 15:00 en 17:00 wordt aangeboden. De kinderen kunnen daarna vanaf 17:00 uur opgehaald worden. Tussen 17:00 en 18:30 is er opvang aanbod en kunnen de kinderen opgehaald worden die tot 18:30 op Waalcampus zijn. 

Ook Waal 1 kijkt uit naar de start!

Waal 1 is bijna klaar voor de start. Deze week en volgende week vinden er kennismakingsgesprekken plaats. Vanaf 16 september ontvangen ze de kinderen. Sandy en Colinda kunnen niet wachten om te beginnen. 

waal 1.jpg

Communicatie

Voor vragen, mededelingen of ziekmelden van uw kind zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0174-413776 of per mail info@waalcampus.wsko.nl. De teamleden van Waalcampus kunt u nog niet rechtstreeks mailen. Als dit mogelijk is, laten wij het u weten. Ook gaan wij werken met het plannings- en communicatiesysteem: Konnect. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het programma zodat zowel opvang als onderwijs hiermee kunnen werken. We hopen zo snel mogelijk met Konnect van start te gaan!

Een jarige

feest.jpg

Op de verjaardag van een kind wordt er voor de jarige gezongen en wordt hij/zij in de schijnwerpers gezet. Trakteren doen we bij Waalcampus op een andere manier. 

Elke maand is er in alle Walen een Waalfeest. Op het Waalfeest mogen de jarigen samen een feest organiseren. Hierbij kun je denken aan een stoepkrijt feest, een high tea, een spel of een bioscoopje. De kinderen mogen ook trakteren. De traktatie mag door de kinderen van Waal 3 en 4 eventueel in onze keuken gemaakt worden. 

De kinderen (vooral de jongste) kunnen bij het plannen en organiseren de ondersteuning van hun ouders gebruiken. Wij helpen de kinderen bij het uitvoeren van het plan! 

Wij denken dat een Waalfeest niet alleen een leuke ervaring is maar ook leerzaam kan zijn! 

De kinderen kunnen ingeschreven worden via de lijsten die vanaf 6 september in de Waal hangen. 

In geval van nood

Volgende week krijgen alle kinderen van waal 2,3 en 4 een formulier mee naar huis. Hierop kunnen de gegevens ingevuld worden die wij gebruiken in geval van nood. De formulieren kunnen bij de teamleden van de Waal worden ingeleverd. 

Gevonden voorwerpen

gevonden voorwerpen.JPG

Alle spullen die wij vinden en waarvan we niet weten van wie het is verzamelen wij in een kast. De kast heeft vier vakken. Elke week schuiven de spullen een vak door. Na vier weken schenken wij de spullen aan een goed doel. De kast staat in de gang bij Waal 4.

Agenda_flipchart-616x594.jpg

Agenda

6 september 2019
Opening voor ouders/broertjes/zusjes van 14:00 tot 15:30 uur

11 september 2019 Luizencontrole

27 september Waalfeest

Copyright © 2018 waalcampus.nl
Online versie | Afmelden